Carretero va negociar amb Duran Lleida la seva fugida d'ERC i posterior ingrés a Unió


Si bé dins les files d'ERC els militants propers a Joan Carretero ja eren coneguts com "carlins", per la seva tendància conservadora i dretana, la notícia apareguda al digital Directe on s'explica com Carretero, quan era alcalde de Puigcerdà per ERC, va negociar amb l'espanyolíssim Duran LLeida el seu ingrés a Unió, no ha deixat de sorprendre propis i estranys. Com és comú en el doctor, la incorporació no va reixir, incapaç com  ha estat sempre d'entendres amb ningú. "Carretero sap destruir molt bé, però construïr seriosament mai ho ha fet. El ego el guanya", ha comentat un informant. "ja va fer el mateix al Congrés d'ERC -afegeix- no es va voler entendre amb ningú i va regalar el partit a Puigcercós i al tripartit"
Aquest digital ha consultat metges de Puigcerdà per aprofondir en el tema i el cert és que no hem trobat testimonis d'aquests contactes amb Unió (les fonts semblen ser la pròpia cúpula del partit regionalista), el que sí hem pogut obtenir és el testimoni d'un metge,especialitzat en direcció hospitalària, actualment militant de Convergència, "quan el vaig conèixer encara no havia entrat a ERC, jo el feia més aviat del PP (només em basava en l'aspecte), el cert és que no li coneixiem cap interès per la política ni cap inquietut catalanista...i de cop el  veiem a ERC i d'alcalde amb els vots del PSC-PSOE!).
L'episodi de les seves converses amb Duran Lleida per abandonar ERC i afiliar-se a Unió Democràtica  el podem consultar a les pàgines de la web Directe.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada