El Periódico: Solidaritat entra al Parlament i Reagrupament en queda fora

Mossèn Ballarin:“els capellans no fan política, però sóc amic del Jan i no em puc rentar les mans”

Segons la darrera enquesta del rotatiu del Grupa Zeta, SI té una intenció directe de vot del 2'1%, la qual cosa suposa, a l'hora de fer l'estimació definitiva dels percentatges (la cuina) -en tot el món i en totes les enquestes fetes fins ara- superar amb escreix el 3%. El diari al servei de la unitat d'Espanya, seguint els interessos dels partits que li són afins CiU, PSOE i PP, manipulen aquestes dades incontestables per tapar la realitat.

C's, amb només dues décimes més d'intenció de vot (2'3) que SI passa al 3'7%, mentre el 2'1 de SI es "transforma" en un 2'6%. A C's se li afegeix un 1'7% mentre a SI 3 miserables dècimes !!!, un 0'3%.

Qui sí té impossible obtenir diputats és el partit carreterista.

L'altre dada a remarcar és constatatr que el vot majoritari del 10j anirà a parar a la coalició de Mas i l'espanyolíssim Duran Lleida.L'enquesta els hi atribueix el 39'9% dels vots, la qual cosa significa que els independentistes votaran a favor de la unitat definitiva i irreversible d'Espanya i 23 hipotètics anys més de regionalisme, anar emrera i corrupció. Cal recordar que Millet encara és al carrer?. Els independentistes, si res ho impedeix, seran els culpables d'un nou tripartit CDC-UDC-PP (suport extern), amb l'espanyol -tan o més que Montilla- de conseller en cap. Una vergonya per la nació. "No ploreu com a convergents, el que no heu sabut defensar com a solidaris", aquesta és la frase que tenen preparats els catalans no sotmesos per dedicar als votants convergents, un cop arribi el moment de la debacle i la misèria social i nacional.

Per la banda independentista el que si es confirma és que el vot útil, sobretot a partir de la darrera setmana, s'està concentrant a Solidaritat Catalana per la Independència. La raó de no llençar el vot, cosa inevitable si es vota Carretero, ha fet que el traspas de vots cap SI s'hagi accelerat de forma imparable.

Les enquestes internes de PSC i CiU atorguen a SI entre 6 i 10 escons. Mas i els espanyols tenen pànic de trobar-se amb els Laporta, López-Tena, Bofill, Strubell o Uriel Bertran al Parlament. L'objectiu de CiU és perpetuar indefinidament l'engany...ho permetran els independentistes?. La única forma d'evitar la ruina i desaparició de Catalunya és votar Solidaritat Catalana per la Independència!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada