L'alcalde convergent de Moià impedeix un acte independentista. Moià diu prou !.


Josep Montràs (CiU), alcalde de Moià des de fa 27 anys.

Josep Montràs (CiU), alcalde de Moià, desobeint l'autorització de la Junta Electoral, ha impedit aquesta setmana la xerrada que havien de protagonitzar diversos candidats bagencs de Solidaritat Catalana per la Independència. L'acte s'havia de dur a terme a l'auditori de Sant Josep de la localitat del Bages i hi havien d'intervenir els tres candidats comarcals, Maria Dolors Puertas, Robert Ara i Mercè Feliu; al moment de intentar accedir a la sala un funcionari municipal, per ordre de l'alcalde els hi ha impedit el pas, quedant candidats i assistents al carrer.

L'actuació despòtica de la màxima autoritat moianenca no ve de nou. L'estat de ruïna de les arques municipals, els imposts abusius,la manca de pagament als creditors, actuacions urbanístiques més que dubtoses i, en general, la persecució de tots aquells que no combreguen amb el govern municipal de la coalició autonomista encapçalada per Mas i Duran Lleida...ha estat contestada per la població amb la creació de la plataforma "Moià diu Prou!".

En la web d'aquesta iniciativa cívica si poden trobar tot tipus d'informacions i dades sobre l'actuació de la màxima autoritat municipal; algunes tan pintoresques com les d'enviar camionetes dels Mossos a reprimir una xocolatada o la més crematística de multar les accions de propaganda de "Moià diu Prou".

2 comentaris:

  1. Moià és mot Moià, diu un eslogan molt popular que gairebé ningú no enten que vol dir.
    El personatge de la foto - que per desgràcia no és el de Ventdelplà - sinó un personatge real, ha estat elegit set vegades com a alcalde i la majoria de la gent coneixia la seva nefasta gestió i el continuava votats per presumibles interessos particulars.
    Ara Moià està en bancarrota. Moià és molt Moià.

    19 de novembre de 2010 2:18

    ResponElimina
  2. Una cosa és el nefast alcalde que tenim, però això no té res a veure amb la xulesca actitud dels arreplegats del Laporta, que sembla que hagin rebut un curset accelerat de xuleria del seu quefe.
    Si haguessin demanat la sala per al dia i hora concret que volien fer el miting, segur que haurien tingut la porta oberta.
    Crec que els interessava més sortir a la premsa com a victimistes.
    "Al loro que no estamos tan mal"

    ResponElimina