Personalitats independents pressionen Carretero perquè es retiri i no es llencin els vots


La darrera setmana s'han intensificat les pressions que personalitats sobiranistes han exercit sobre Joan Carretero per fer-li veure la conveniència de retirar les seves candidatures.
Hi ha el convenciment general que RCAT enlloc arriba al percentatge de vots necessaris per treure diputats. Es considera que aquests vots llençats, si es concentren a Solidaritat, permetrien assolir escons independentistes a totes les circumscripcions. Les personalitats consultades argumenten que Carretero hauria de complir la seva paraula de retirar-se si hi havia una llista més ben situada, com és el cas. Si bé han deixat un marge de temps per veure si RCAT remuntava, les darreres enquestes fetes públiques avui (El Periódico i RAC1) certifiquen de forma inequívoca que RCAT serà extra-parlamentària.

Personalitats de l'entorn de l'IEC (no es parla de Salvador Cardús), intentaran en les properes hores un apropament amb Carles Mora (basant-se en la seva ponderació i tarannà constructiu i patriòtic), per sol.licitar la seva intervenció davant Carretero i assumeixi el paper "d'home bo". Les properes hores és possible que hi hagi novetats.



3 comentaris:

  1. Hola a tothom, -> HE REBUT AIXÒ ->

    avui en una coneguda pàgina propera a ERC s'hi ha publicat una noticia a on s'explicava que Joan Carretero estaria rebent fortes pressions de diversos sector independentistes perquè es retirés de les eleccions al Parlament de Catalunya, i a partir de la qual estaria a punt d'anunciar la seva definitiva retirada.

    Davant d'aquesta des-informació m'he pres la molèstia d'enviar un correu a la secció de premsa de Reagrupament perquè em confirmessin o desmentissin aquesta "noticia". Doncs bé, el que us adjunto a continuació és la resposta rebuda a partir del meu correu:

    De: Àrea de Premsa
    Para: Jordi Freixas
    Enviado: lun,15 noviembre, 2010 18:45
    Asunto: Re: MOLT ALERTA AMB UNA NOTICIA APAREGUDA A www.cronica.cat SOBRE REAGRUPAMENT!!!!

    Pura intoxicació. Penseu que és un mitjà d'Esquerra

    Xavier Borràs

    Enviat des del meu iPhone

    ResponElimina
  2. És evident que la oficina de premsa no ho pot confirmar, el Jordi Freixas ignora moltes coses.

    ResponElimina
  3. Quan algú apel·la al vot útil és que la seva proposta és ben inútil
    Quan algú demanà que l'altre és retiri és que té por a perdre

    ResponElimina