Reagrupament, present a la Fira de Tot Nuvis de Reus


Segons informa la web del partit regeneracionista del doctor trempolí sr. Carretero i Grau (Tremp 1956), ex-president (per un periòde de dos anys, d'èxits escassos) del Club de Futbol Puigcerdà: amb motiu de la campanya electoral que, de bell antuvi, s'estintola enguany; la secció femenina de la formació reagrupada ha manllevat tisora, fil, agulla i didalet i ha presentat en societat un innovador i agosarat disseny d'habillament nupcial que ha produït admiració i, perquè no dir-ho, sana enveja entre les fadrines que han pogut entrellucar la xiroia creació d'inspiració, perquè estalviar-ho, racial i castissament espanyola.

Així ho explica la pròpia web oficial carreterista:

(Reus, 13-11-2010)
Aquest original vestit de núvia de la fotografia, amb detalls de Reagrupament, totalment visibles i amb una estelada de flors com a toia, ha estat exposat en un stand aquest dissabte a la 18a.edició de la Fira de Tot Nuvis de Reus. La idea ha estat d’una dissenyadora tarragonina, reagrupada, que ha volgut, d’aquesta manera col·laborar a fer visible aquesta formació política davant de més de 18.000 persones que han visitat aquest cap de setmana l'emblemàtica Fira.

La reagrupada anònima ha posat aquesta prenda i els seus complements a disposició de Reagrupament Independentista per al que cregui convenient. I si fos el cas que algú el volgués adquirir, farà la donació dels diners recaptats per a la campanya electoral. Aquest treballat disseny va acompanyat d’una història que ben segur hi trobarem, tots plegats, un gran simbolisme sentimental i polític i ens sentirem molt identificats


detall de la toia i el simbol de reagrupament sobre el vestit large

2 comentaris:

  1. no sé si riure o plorar...

    ResponElimina
  2. Hòstia, ara sí que tinc clar que la Carreterina té efectes secundaris... Em sembla que aquests de Rcat necessiten urgentement un metge!

    ResponElimina