Súper Mas


Ahir hi va haver una sessió parlamentària que possiblement es convertirà en habitual al Parlament: el senyor Mas tornant victoriós d’una reunió amb el president del govern espanyol, i els diputats de Solidaritat fent-lo baixar de peus a terra.

Doncs si, poc més d’un mes després de la formació del nou govern, Artur Mas ja farda de les misèries que ha aconseguit rascar a base d’abaixar-se els pantalons a la Moncloa. 759 milions d’euros en infraestructures sonen molt bé sols, però si els poses de costat amb l’espoli fiscal anual es noten lleugeres diferències: 759 m€ contra 22.000 m€. I si a més et fixes en que aquests 759 milions són diners ja assignats a obres catalanes, però bloquejats pels problemes econòmics del govern espanyol, te’n adones que el senyor Mas no té res a presumir.

I evidentment tampoc pot presumir d’haver aconseguit que el govern espanyol doni permís a la Generalitat per endeutar-se. Prou patètic és demanar permís als “papes” per fer el que és millor per Catalunya, mostra d’una manca d’autogovern irremeiable.

Patètic.
       

       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada