Josep Cuní ja no dissimula


Josep Cuní, famós per capitanejar amb mà de ferro el programa “Els Matins” de TV3, afirmava aquest dimarts que a la manifestació del 10J, la majoria de manifestants no eren independentistes. Segons ell, la majoria independentista va ser simplement un efecte òptic produït perquè els independentistes ens vàrem col·locar pel davant de la capçalera oficial.

La primera conclusió a la que es pot arribar amb aquestes afirmacions és que el dia 10 de Juny de l’any passat, Josep Cuní estava possiblement jugant a golf o pescant. A qualsevol persona present a aquella manifestació no li passaria mai pel cap pensar que el clam independentista del 10J va ser un efecte òptic o un complot extraterrestre que modifiqués la nostra percepció de la realitat (la qual cosa seria més versemblant). En aquella manifestació, els independentistes estàvem per davant de la capçalera, pel darrere, pels carrers paral·lels, pels balcons... i per qualsevol part de la manifestació on el senyor Cuní es dignés a mirar. 

El senyor Cuní pot ser tant espanyolista com vulgui, però el que no pot fer és manipular i mentir a través de la televisió pública de tots els catalans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada