Mas indiferent als intents de Puigcercós de pactar amb CiU


Si en el dia d'ahir Joan Puigcercós es va oferir a votar la investidura d'Artur Mas, posant només com a condicions el mantenir les polítiques socials i l'impuls del català; obviant el referendum per la independència. Avui, en un acte a Llinars -advertit pels seus assessors que aquest entreguisme als autonomistes podia desanimar, encara més, els seu possible electorat- ha intentat rectificar i ha tornat a posar la qüestió del referéndum com a condició primordial per donar suport a CiU.

El cas és que a la cúpula convergent la consigna és que "a ERC ni aigua". Després del pacte dels republicans amb els socialistes, privant a CiU de la Generalitat, a les files autonomistes les ganivets estaven ben afilats per quan Esquerra iniciés la seva caiguda lliure; volen veure com els de Puigcercós s'esmicolen entre ells per conservar els pocs càrrecs que els hi puguin quedar.

El cas és que el pacte de CiU amb el PP està mig amanit, o amanit del tot. Govern autonomista amb el suport dels nacionalistes espanyols encapçalats a Catalunya per Alícia Sènchez-Camacho. Duran Lleida fa mesos que va anunciar el seu retorn a l'escena política catalana...ara només li cal esperar que els independentistes que es van manifestar el passat 10J _degudament insinestrats pel Grupo Godó- li ofereixin en safata, mitjançant el seu vot, el càrrec de Conseller en cap del govern Mas. Es tracta, senzillament, de repetir l'operació Rosell.

1 comentari:

  1. A partir d'ara crec que s'hauria de canviar el nom del partit per Ingènua Republicana de Catalunya

    ResponElimina