Mayor Oreja i Mariano Rajoy són informats a Brussel.les envers la 'Consulta sobre la Independència'



Barcelona Decideix per tothom!
Mayor Oreja i Mariano Rajoy són informats a Brussel.les envers la 'Consulta sobre la Independència' per la comissió Internacional de BCN Decideix
La comissió d´internacional de BCN Decideix ha explicat personalment la Consulta sobre la Independència al sr. Oreja i al lider del PP Espanyol Mariano Rajoy.
La coordinadora de la comissió d´internacional, Anna Arqué, explica que aixó mostra que la passivitat dels partits unionistes a implicar-se en aquest procès democràtic no és pas per manca d´informació ni desinterès per part de la plataforma organitzadora a fer conèixer aquesta iniciativa popular a tots els partits polítics i entitats socials, sino a una voluntat política dels qui es declinen pel vot negatiu a la independència, 'ara que inclús se´ls ha fet entrega dels diptics informatius és hora que demostrin el seu tarannà democràtic i comencin a participar de la Consulta demanant el NO per la Independència, els animem a participar'.
Paral.lelament la plataforma Barcelona Decideix també ha tingut converses amb representants del partit popular a la ciutat de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada